LAST VEGAS

LAST VEGAS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Last Vegas. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:15 Was weer top!
28 jul 2022 om 21:04 Geweldig eten, echt een aanrader!
10 jul 2022 om 22:15 Heerlijk eten, leuke mensen en top bezorging.
6 jul 2022 om 20:44 Eerste bestelling hier. Het eten was lekker, maar de porties zijn veel te weinig voor wat je betaald. Dit wordt geen tweede keer bestellen.
30 jun 2022 om 21:48 Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
20 jun 2022 om 20:59 Altijd lekker!
20 jun 2022 om 20:09 Delicious vegan snacks and good sauces
22 mei 2022 om 19:56 Positief verrast door de heerlijke vegetarische gerechten. Één puntje van kritiek waardoor het geen 5 sterren beoordeling is geworden: het pitabroodje kebab was vooral sla en een beetje kebab. Broodjes kebab horen rijkelijk gevuld te zijn met kebab
22 mei 2022 om 14:59 Had a great no chicken dinner with fries, food was exactly what I wanted and the deliverer was quick and pleasant!
16 mei 2022 om 20:48 Lekkere kapsalon vega!
14 mei 2022 om 14:17 Niet de kwaliteit die ik gewend ben van jullie. Hopelijk volgende keer weer zoals altijd. Waar is de Utregse kaassoufle heen?
5 mei 2022 om 21:27 Bij een menu krijg je een klein frietje. Ik bestelde er een medium friet bij. Die was maar liefst 20 gram (1 frietje dus) zwaarder terwijl er €1,- meer voor word gevraagd. Burger was prima, maar niet bijzonder. Alles lauwwarm. Drankjes ontbraken.