LAST VEGAS

LAST VEGAS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Last Vegas. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:56 Positief verrast door de heerlijke vegetarische gerechten. Één puntje van kritiek waardoor het geen 5 sterren beoordeling is geworden: het pitabroodje kebab was vooral sla en een beetje kebab. Broodjes kebab horen rijkelijk gevuld te zijn met kebab
22 mei 2022 om 14:59 Had a great no chicken dinner with fries, food was exactly what I wanted and the deliverer was quick and pleasant!
16 mei 2022 om 20:48 Lekkere kapsalon vega!
14 mei 2022 om 14:17 Niet de kwaliteit die ik gewend ben van jullie. Hopelijk volgende keer weer zoals altijd. Waar is de Utregse kaassoufle heen?
5 mei 2022 om 21:27 Bij een menu krijg je een klein frietje. Ik bestelde er een medium friet bij. Die was maar liefst 20 gram (1 frietje dus) zwaarder terwijl er €1,- meer voor word gevraagd. Burger was prima, maar niet bijzonder. Alles lauwwarm. Drankjes ontbraken.
17 apr 2022 om 23:46 De no fish burger en bellagio burger waren heerlijk, de kapsalon was lekker maar we zijn iets minder fan van de vegan kebab die wordt gebruikt. verder helemaal tevreden, gaan hier zeker vaker bestellen
13 apr 2022 om 21:53 Lekkere sambal
28 mrt 2022 om 22:16 De kapsalon was echt smullen, lekkere ingrediënten en goede verhoudingen! Aardige mensen van de bezorging ook. Ga ik zeker vaker bestellen
27 mrt 2022 om 22:37 De kapsalon was een grote tegenvaller en niet het geld waard. Die nep kebab lijkt er helemaal niet op, eerder stukken vegan frikandel maar dan niet lekker. De frietjes verzopen in de knoflooksaus. Helaas geen aanrader.
13 mrt 2022 om 20:41 Eten was lekker, maar wel beetje koud
12 mrt 2022 om 20:44 Lekker eten, goede hoeveelheid, goede prijskwaliteit. Frites en burger hadden waren net iets te koud. We gaan hier zeker vaker bestellen!
11 mrt 2022 om 20:53 Goede frietjes! Lekker gegeten en snel bezorgd