LAST VEGAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Last Vegas. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2024 om 11:08 Altijd lekker, altijd goed, favoriete plek in utrecht!!
28 mrt 2024 om 22:47 Bezorging werd steeds ietsjes verlengd en de friet van de kapsalon was helemaal zacht en doorweekt in saus. Normaal ben ik heel tevreden, maar deze keer stelde het teleur.
28 mrt 2024 om 21:56 It took more than 2 hours to arrive. Reading from the comments we’re not the first ones. I wonder if the restaurant cares …
25 mrt 2024 om 20:22 De bezorgtijd is veel te lang, bijna 2u. Eten was nog wel goed op temperatuur en smaakte goed. De prijs is wel twee keer teveel eigenlijk als je kijkt naar de hoeveelheid. Vriendelijke bezorgster.
25 mrt 2024 om 20:15 Duurde meer als anderhalf uur. Maar het eten is heerlijk
21 mrt 2024 om 21:00 We had to wait 2 hours for our food. That’s just not acceptable.
9 mrt 2024 om 19:55 Helaas miste er mayonaise bij de zoete patat en pindasaus bij de bamischijf. Voor de rest lekker.
3 mrt 2024 om 21:13 Het eten was lekker maar koud en het duurde maar liefst 2,5 uur...... Jammer van de 50 euro
26 feb 2024 om 11:34 Heerlijk!
23 feb 2024 om 21:23 Heerlijk eten maar bijna 2 uur voordat t besteld werd.
6 feb 2024 om 21:17 Het eten was lauw, jammer. Het eten is wél goed!
27 jan 2024 om 21:45 Great food, pleasant experience, delivered with food still hot on such a busy night